vrijdag, maart 06, 2009

Militaire O te Bon Secours


Na een heel lange rit naar ??? de chauffeur wist niet waar het CC was en wij wisten allen waar er gelopen werd , dan maar rechtstreeks naar de kaart gereden. Waar we na wat over en 't weer getelefoneer we zo mochten starten (gelukkig was er een postbeschrijving op de kaart). Snel omgekleed en vertrokken voor de volgende grote bus aankwam. Niet wat je direkt een ideale voorbereiding noemt.
Dus vandaag voor de derde maal (militair kampioenschap 2006 en winter 2008)op deze kaart gelopen, ik begin er beter en beter op te lopen. Een paar kleine foutjes gemaakt, maar voor de rest geknald. Aangezien er voor een beker moest gelopen worden heb ik deze maal de omloop 2 gelopen (voor de eenheid doen we veel) en waarschijnlijk doen we (2/4L) mee voor de overwinning (nog geen eindresultaat bekend).
Toen we allemaal weer aan ons voertuig aangekomen waren na het lopen de zoektocht naar het CC aangevat en na lang zoeken gevonden. Snel ingeschreven voor de wedstrijd en darna direkt uitgelezen. Dan een douche gepakt waar je wel eerst naar de andere kant van de kazerne moest wandelen ? Een lekkere spaghetti genuttigd en dan de lange weg weer naar Leopoldsburg.

Geen opmerkingen: