zondag, maart 11, 2007

Regionale te Balen - Congo


Leeg zo moet ik het noemen. Totaal leeg waren de benen en dat heb ik geweten. Vierkant draaide het en geen meter vooruit, fouten die geen fouten mogen zijn. Verkeerde benen lopen. Verkeerde wegkeuzes. Zo mag het dus niet gaan. Morgen zal het rustig loslopen worden of misschien wel rusten.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jij hebt dan nog omloop 1 gelopen. De mijne was iets korter, maar het resultaat was evenzeer van hoge kwaliteit.
Of zat de nacht er voor iets tussen.

vladimir zei

Onder andere, maar ook de blessure opgelopen tijdens de nacht.
Rechterscheenbeen is nu goed ontstoken en staat goed dik.
Morgen zeker naar de dokter.

Anoniem zei

Beste beste Vladimir

Sinds enkele weken volg ik je doen en laten via jou web blog en stelde vast dat je echt bezeten bent van het Ol gebeuren. Maarrrrrrrr ik stel mij toch enkele vragen?
Wanneer heeft die nog eens een rust dag genomen?(23 Feb en dan ineens nog 2 ook) Hoeveel driedaagse kan kan je in een jaar lopen(jij bent goe bezig want je hebt er al twee op twee weken)Hoeveel trainingsarbeid verricht jij op een week?( naar mijn berekening 10 Hr. vraag een keer aan een goede!(nie aan simkens want die heeft talent) elite loper wat hij traint).
Eigenlijk wil ik zeggen wil ik zeggen dat je jezelf aan het verbrandde zijt en de resultaten zullen er nie op beteren. Daarom beperk het aantal wedstrijden. Loop eens een kortere omloop En neem minsten één dag rust in de week.
Verder wens ik jou nog veel Ol plezier en blijf schrijven.

Den Dikke

vladimir zei

Ik "probeer" minstens een dag in de week niet te lopen. Meestal geeft mijn lichaam mij wel signalen waar ik zeker naar luister. Regelmatig heb ik ook een rustige week (1 keer per maand) en dan zijn de trainingskm's al een stuk minder. En OL geeft me een kick waar ik op kan blijven lopen.

Trouwens in de loop van dit jaar zul je me ineens minder zien op wedstrijden wegens voorbereiding marathon en arbeidsverplichtingen (Oefeningen en ...)