zondag, december 09, 2007

Weekend


Gisteren samen met Ian de bovenste helft van Geneberg gaan verkennen, enkele geplande posten moesten verdwijnen wegens niet toegankelijk of verdwenen object. De baanlegging ligt bijna volledig vast.

Vandaag naar Tielen om op de snelle maar zware kaart van Tielenkamp te lopen. Na een lange etappe naar de start goed opgewarmd vertrokken en alles ging goed tot post 9 (goed weggestoken in de groene zone, waardoor het relief moeilijk te lezen was en daarna een probeergoedmaak fout waarbij ik totaal verkeerd ga op 10. Wel plaats ik wat kanttekeningen bij post 6 die goed diep in een put zat waar de balise juist inging. Op het laatst nog een fout naar 20 bij het doorsteken ('t zal de vermoeidheid geweest zijn). De laatste posten nog even op mijn tanden gebeten en zonder fouten binnengelopen. Na even bekomen te zijn begonnen aan de terugweg, eventjes gewandeld en daarna cooling-down tot het CC.

Van de knie geen last gehad vandaag. De pilletjes en de oefeningen blijken te werken, nu nog een halve week vrij van sport doorstaan op het werk en we kunnen terug officieel gaan trainen.

Geen opmerkingen: