maandag, mei 12, 2008

De voorbije week

De week begon met 2 dagen rust en woensdag een lenteloopje op de Klitsberg.
Donderdag was het nog een rustdag.
Vrijdag werd dan de sporttestendag. 's morgens begonnen met de test gevechtszwemmen (piece of cake natuurlijk) en het laatste uur van de voormiddag was het dan tijd om de MTLG af te leggen. Buik- en armspieren maximum van de punten en voor het lopen een half minuutje te traag voor het maximum (veel te warm) met als totaal resultaat 95%.
Zaterdag was het dan rustdag.

Zondag naar het verre zuiden van België gereden om een daginschrijving te lopen. Het was even aanpassen aan de kaart met als gevolg een dikke fout naar post 1 waar ik een verkeerd pad gevolgd had. Voor de rest geen noemenswaardig tijsverlies.

Vandaag nog een keer naar Arlon gereden. Nu ook ging het redelijk vlot( al was het nog steeds pokke heet). Een paar kleine fouten maar; aan post 6 wat tijd verloren daar ik het niet zo goed zag, bij 11 even aan een verkeerde inzinking gestaan en naar 13 wat (90°) afgeweken in het witte bos naar het zuiden en op het verkeerde pad uitgekomen. 14 Was wat zoeken in het groen. En de laatste posten was het nog opletten geblazen.

Geen opmerkingen: