maandag, november 10, 2008


Weer een weekje voorbij. Terug goed getraind en vele km's afgemaald. Vrijdag was het dan tijd om nog eens een wedstrijdje te lopen. Ik was niet echt van plan om diep te gaan, maar de omstandigheden en het zware terrein (Klein schietveld te Brasschaat) beslistte er anders over. Enkele foutjes gemaakt die te vermijden waren, maar globaal toch tevreden.

Zaterdag: de eerste veldloop van het nieuwe seizoen te Tongeren op de Hypodroom. Het middenterrein ligt er vettig bij en wanneer het aan mijn beurt is om te starten ligt het er heel vettig bij. Tijdens de eerste ronde bleek al dat ik gisteren dus wat te diep ben moeten gaan. Goed afgezien maar toch de wedstrijd op karakter uitgelopen (het blijft een training om sterker te worden).
Zondag naar Kattevenia om nog een laatste keer dit weekend te lopen. Op het gemakje gestart, niet al te veel fouten gemaakt (1ste naar post 9 toen iemand aan mij de weg vroeg en natuurlijk daarna een fout en de 2de naar post 16 te noordelijk vertrokken en bij het verkeerde ruw open uitgekomen, voor de rest alleen kleine foutjes).

Geen opmerkingen: