maandag, oktober 13, 2008

De voorbije 2 weken






Niet veel getraind de voorbije weken. Wel enkele wedstrijdjes gelopen. Eerst de Rik Thys (5 oktober)(burger editie) een prachtige wedstrijd waar het kunnen lezen van posten beschrijving en daarna de juiste post uit de vele mogelijkheden kiezen. Te veel fouten gemaakt naar mijn goesting, soms door te snel te willen zijn soms door gewoon verkeerd gekeken. Dit jaar wel een heel moeilijke editie maar wel fun met enkele interessante innovaties.


Dan vrijdag 10 oktober een gewone militaire loopwedstrijd; de Golden Spike. Het werd zwart voor mij ogen daar (ik had woensdag bloed gaan geven) en heb dan maar wijzelijk het tempo deftig naar beneden geschroefd. Toch nog onder de 5min de km gelopen maar het voelde helemaal niet goed aan.



En als laatste hadden we het Vlaams Kampioenschap Middellange afstand op de Hechtelse Duinen op zondag 12 oktober. Mooie baanlegging waarbij je constant op je tellen moest letten; enerzijds door het fijne reliëf en anderzijds door de schaal 1/7500. Niet zo goed gelopen met 2 dikke fouten op post 1 en 14 en een rits kleinere fouten. Maar het was plezant en deze keer geen zwart voor de ogen maar toch nog niet 100%.

Geen opmerkingen: